Over Pickup-Online.nl

Pickup-Online.nl is een onafhankelijke webwinkel die zich sedert 2007 heeft gespecialiseerd in de verkoop van stickermaterialen, stickers, plakletters, plakletterboekjes, pictogrammen en borden van het A-merk Pickup International te Dedemsvaart.

In 1963 rolden de eerste zelfklevende losse plakletters uit productie in Zwolle waarmee de basis werd gelegd voor de merknaam Pickup. Een naam die overigens pas in 1972 geïntroduceerd werd. Inmiddels is Pickup in haar bijna 60 jarige bestaan uitgegroeid tot een vooraanstaand producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige letters, cijfers, letter- en cijferboekjes,  markerings- en veiligheidsartikelen, creatieve- en decoratieve hobbyproducten en papier.

Het assortiment van Pickup omvat een grote hoeveelheid producten voor markering en bewegwijzering, zoals de bekende Pickup plakletters en Pickup plakletterboekjes en plakcijferboekjes, route-, bewegwijzeringsbordjes en zelfklevende pictogrammen, gebods- en verbodsbordjes, waarschuwingsbordjes en algemene aanduidingen.  

Verder levert Pickup een zeer uitgebreid scala aan artikelen voor de hobby- en creatieve sector, voor decoratie en creativiteit. In dit assortiment zitten o.a. hobbystickers, 3D-knipvellen, piramidekaarten, passepartoutkaarten, papier, karton, enveloppen, scharen, lijmpistolen, pincetten, scalpels en lijm. Kortom…... een compleet assortiment op hobby- en creating gebied.

Het Pickup lettering, marking en signing programma wordt volledig in eigen fabriek in Nederland vervaardigd. Door de jarenlange ervaring met deze artikelen staat Pickup garant voor de levering van producten van topkwaliteit tegen concurrerende prijzen en is een goede en snelle service “standaard”.

Pickup is fabrikant van de artikelen en fungeert wereldwijd als groothandel. Pickup levert haar producten uitsluitend aan importeurs, groothandels en detaillisten, maar niet rechtstreeks aan eindgebruikers.

Op deze site, Pickup-Online.nl, een zelfstandig initiatief van de Premiumshops Group, is nagenoeg het volledige assortiment van Pickup opgenomen en kunnen zowel bedrijven als particulieren bestellen.

Alle artikelen zijn op voorraad, een zeer snelle levering is mogelijk. Indien u het door u gezochte artikel niet op deze site kunt vinden, vraag dan per e-mail of telefoon naar het door u gewenste artikel. Wij laten u dan per omgaande de mogelijkheden weten en zullen u helpen een passend product te vinden. Het is in bijna alle gevallen mogelijk een voor u passend product te leveren of te maken via onze maatwerkservice.

Telefoonnummer;+31 (0)85 0167771
Email: [email protected]