Over Pickup-Online.nl

In 1963 rolden de eerste zelfklevende losse plakletters uit productie in Zwolle. Hiermee werd de basis gelegd voor de merknaam Pickup, een naam die overigens pas in 1972 geïntroduceerd werd. Inmiddels is Pickup in haar bijna 60 jarige bestaan uitgegroeid tot een vooraanstaand producent en leverancier van letters, cijfers, letter- en cijferboekjes,  markerings- en veiligheidsartikelen, creatieve- en decoratieve hobbyproducten en papier.

Het assortiment van Pickup omvat een grote hoeveelheid producten voor markering en bewegwijzering, zoals de bekende pickup plakletters, route-, bewegwijzeringsbordjes en zelfklevende pictogrammen, gebods- en verbodsbordjes, waarschuwingsbordjes en algemene aanduidingen.  

Verder levert Pickup een zeer uitgebreid scala aan artikelen voor de hobby- en creatieve sector, voor decoratie en creativiteit. In dit assortiment zitten o.a. hobbystickers, 3D-knipvellen, piramidekaarten, passepartoutkaarten, papier, karton, enveloppen, scharen, lijmpistolen, pincetten, scalpels en lijm. Kortom…... een compleet assortiment op hobby- en creating gebied.

Het Pickup lettering, marking en signing programma wordt volledig in eigen fabriek in Nederland vervaardigd. Door de jarenlange ervaring met deze artikelen staat Pickup garant voor de levering van producten van topkwaliteit tegen concurrerende prijzen en is een goede en snelle service “standaard”.

Pickup is fabrikant van de artikelen en fungeert wereldwijd als groothandel. Pickup levert haar producten uitsluitend aan importeurs, groothandels en detaillisten, maar niet rechtstreeks aan eindgebruikers.

Op deze site, pickup-online.nl, een zelfstandig initiatief van de Premiumshops Group, kunnen zowel bedrijven als particulieren bestellen. Na de aanvankelijke opstart van de webwinkel in 2007 met slechts producten van Pickup zijn er sedert 2010 ook artikelen van andere leveranciers leverbaar.

Op deze site is niet het volledige assortiment van Pickup opgenomen, maar het volledige assortiment is wel leverbaar. Alle artikelen zijn op voorraad, een zeer snelle levering is mogelijk. Indien u het door u gezochte artikel niet op deze site kunt vinden, vraag dan per e-mail of telefoon naar het door u gewenste artikel. Wij laten u dan per omgaande de mogelijkheden weten en zullen u helpen een passend product te vinden.

Telefoonnummer;+31 (0)85 0167771
Email: sales@pickup-online.nl