Betalen, verzenden & orderkosten

Geaccepteerde betalingsmethoden :

U kunt als afsluiting van uw bestelling kiezen om direct te betalen via iDeal, SEPA Overboeking (dit is de bekende bankoverboeking), Bancontact, SOFORT-Banking, EPS, Giropay, KBC/CBC Payment, Belfius Direct Net en ING Home Pay. Uiteraard kunt u, nadat u de bevestiging van uw bestelling in uw e-mail heeft ontvangen, ook kiezen voor een betaling via de u bekende bankoverboeking. Alle details van uw bestelling en de gegevens van ons bedrijf kunt u vinden op de bevestiging van uw bestelling die ons systeem altijd, volledig geautomatiseerd, verstuurd naar het door u opgegeven e-mail adres.

Onze vaste klanten hebben de mogelijkheid om, in overleg met onze verkoopafdeling, op rekening te bestellen. De betaaltermijn van de factuur is 10 dagen. 

Bezorging:

Uw brievenbus dient toegankelijk te zijn en minimaal een envelop/doos van 38x26,5x3,2 cm te kunnen bevatten, ook als deze al andere poststukken bevat. De opening van uw brievenbus dient minimaal een afmeting van 26,5x3,2 cm te hebben.

Toelichting op de verzendkosten - orderkosten :

Onder de naam verzendkosten brengen wij u kosten in rekening. Dit zijn niet alleen de kosten die de vervoerder aan ons in rekening brengt. U betaalt ook voor de verpakkingskosten, de envelop of het doosje, het verpakkingsmateriaal, het adreslabel, de bankkosten etc. Dit alles valt bij ons onder de noemer verzendkosten .

Verzendkosten - orderkosten binnen Nederland:

  • Bij bestellingen tot € 60,-- hanteren wij € 5,50 incl. BTW aan verzendkosten. 
  • Vanaf € 60,-- komen de verzendkosten voor leveringen binnen Nederland te vervallen en zijn deze gratis.

Verzendkosten - orderkosten naar overige landen binnen Europa.

Duitsland 8,95 Spanje 15,80
Belgie 8,85 Portugal 18,25
Frankrijk 14,50 Finland
18,25
Luxemburg 9,65
Ierland 18,25
Zwitserland 14,50 Denemarken 11,60
Oostenrijk 13,60 Noorwegen 16,75
Polen 18,25 Zweden 14,65
Italie 15,80

  • Bij verzendingen naar het buitenland hanteren wij bovengenoemde bedragen voor verzendkosten. Voor alle niet vermelde landen is een ander tarief van toepassing en kunt u de verzendkosten opvragen via e-mail [email protected].
  • Verzending naar alle overige landen (buiten Nederland) is in alle gevallen slechts mogelijk na ontvangst van het volledige factuurbedrag.

 Voor de gegevens van onze bankrekening, IBAN, BIC en BTW nummer, zie de contact opnemen pagina.


Retourneren:

Indien u artikelen wenst te retourneren, laat dit ons dan weten via e-mail [email protected]. Vermeld in uw e-mail wat u wenst te retourneren, de naam van de besteller, uw bestelnummer en uw factuurnummer. Wij sturen u dan per e-mail uw retour instructies. Uw e-mail en de door ons gestuurde retour instructies dient u geprint toe te voegen in uw retourenvelop of retourpakket. Zorg bij het retourneren van goederen altijd voor een deugdelijke verpakking en voldoende frankering.


Zie voor de uitgebreide informatie over betalen, verzenden, orderkosten, leveringsvoorwaarden en retourneren ook onze pagina's "Algemene voorwaarden" en "Foreign customers".