Betalen, verzenden & orderkosten

Geaccepteerde betalingsmethoden :

U kunt betalen via iDeal, bankoverboeking, SEPA Overboeking, Bancontact, SOFORT-Banking, EPS, Giropay, KBC/CBC Payment, Belfius Direct Net en ING Home Pay.

Onze vaste klanten hebben de mogelijkheid om, in overleg met onze verkoopafdeling, op rekening te bestellen. De betaaltermijn van de factuur is 10 dagen. 

Toelichting op de verzendkosten - orderkosten :

Wij brengen u verzendkosten in rekening.

De verzendkosten bestaan niet alleen uit de kosten die de vervoerder aan ons in rekening brengt. U betaald ook door de handelingskosten zoals de verpakkingskosten, envelop of doosje, het adreslabel, het verpakkingsmateriaal, de bankkosten etc. Dit alles valt bij ons onder de verzendkosten .

Verzendkosten - orderkosten binnen Nederland:

  • Bij bestellingen tot € 60,-- hanteren wij € 5,50 incl. BTW aan verzendkosten. 
  • Vanaf € 60,-- komen de verzendkosten voor leveringen binnen Nederland te vervallen en zijn deze gratis.

Verzendkosten - orderkosten naar overige landen binnen Europa:

Duitsland 8,55 Spanje 15,55
Belgie 8,95 Portugal 18,00
Frankrijk 13,85 Groot Brittannie 13,45
Luxemburg 9,10
Ierland 18,00
Zwitserland 16,15 Denemarken 10,65
Oostenrijk 16,15 Noorwegen 18,00
Polen 18,00 Zweden 15,55
Italie 15,55 Finland 18,00
  • Bij verzendingen naar het buitenland hanteren wij bovengenoemde bedragen voor verzendkosten. Voor alle niet vermelde landen is een ander tarief van toepassing en kunt u de verzendkosten opvragen via e-mail sales@pickup-online.nl.
  • Verzending naar alle overige landen (buiten Nederland) is in alle gevallen slechts mogelijk na ontvangst van het volledige factuurbedrag.

 Voor de gegevens van onze bankrekening, IBAN, BIC en BTW nummer, zie de contactpagina.


Retourneren - Recht van Retour - herroepingsrecht:

Alle gekochte producten hebben een zichttermijn van 14 kalenderdagen na ontvangst en mogen binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen worden geretourneerd. In deze periode kan de koper het product rustig bekijken en beoordelen. Indien wordt besloten het product te retourneren dient dit, voorafgaand aan de retournering, per e-mail aan returns@pickup-online.nl gemeld te worden en dient een bevestigingsmail hierover afgewacht te worden. De bevestigingsmail dient geprint toegevoegd te worden bij het retourpakket. Artikelen dienen in een deugdelijke verpakking en voldoende gefrankeerd te worden geretourneerd aan Postbus 162, 6640AD Beuningen. Schade of slijtage die is opgetreden aan het product tijdens de zichttermijn of retourzending van koper zal door verkoper direct worden verrekend met het terug te betalen bedrag aan koper. Indien wordt verkozen een product te retourneren zijn de volledige verzendkosten inzake de bestelling voor rekening van de koper. De verantwoording voor het retourpakket is volledig voor koper. Het herroepingsrecht is niet van toepassing voor bedrijven en verenigingen en is tevens niet van toepassing voor producten die speciaal op bestelling voor de klant zijn gemaakt. Maatwerk valt buiten het Recht van Retour. Het Recht van Retour is niet van toepassing op diensten waarmee Pickup-online.nl met instemming van de klant is begonnen voordat de afkoelingsperiode is verstreken. Reeds betaalde bedragen inzake de retourproducten worden binnen 14 dagen na schadevrije ontvangst van de retourzending teruggestort. Voor een compleet overzicht van onze leverings- en retourvoorwaarden verwijzen wij u naar onze pagina "Algemene Voorwaarden"