Deze virusmaatregel heeft direct en langdurig effect!

Stop de verspreiding van virussen!

Inmiddels weten we allemaal hoe een virus de wereld op zijn kop kan zetten. Om te voorkomen dat we zoiets nog eens mee moeten maken, doet iedereen zijn uiterste best: poetsen, ontsmetten en nog poetsen en ontsmetten! Maar hoe controleer je of al die deurgrepen, balies en aanraakschermen echt ongevaarlijk zijn en blijven? En hoe lang houden we dat nog vol? Gelukkig is er nu Pickup Protection Folie!

   

Wat is Pickup Protection Folie?

Pickup Protection Folie is een zelfklevende film met uitzonderlijke antimicrobiële eigenschappen. De film is eenvoudig aan te brengen op elk type ondergrond, zoals tafels en deurklinken. Effectief tegen virussen, bacteriën, ziektekiemen en schimmels. Pickup Protection Folie beperkt sterk de virale en bacteriële verspreiding en beschermt de bevolking.
Scholen en kinderdagverblijven
Horeca
Betaal- en geldautomaten
24 UUR PER DAG BESCHERMING, VIER JAAR LANG!
De Pickup Protection Folie is voorzien van minerale micropartikels. Dat zijn kleine bolletjes die op natuurlijke wijze reactieve deeltjes genereren uit het vocht dat in de lucht of bijvoorbeeld op handen aanwezig is. Deze reactieve deeltjes zorgen voor een continue microbiële ontsmetting van oppervlakken door ziektekiemen te vernietigen. Pickup Protection folie is overal en op elke ondergrond aan te brengen en laat zich ook weer eenvoudig en zonder lijmresten verwijderen. De katalyserende werking van de minerale microsferen in Pickup Protection folie raakt nooit uitgeput. De anti-microbiële eigenschappen van Pickup Protection folie blijven daardoor maar liefst 4 jaar lang stabiel, 24 uur per dag.
ONAFHANKELIJKE EN GEACCREDITEERDE LABORATORIA
Pickup Protection folie vernietigt de meeste micro-organismen, waaronder het 229E coronavirus. Het is ook effectief tegen veel voorkomende epidemieën zoals gastro-enteritis, H1N1-griep of conjunctivitis. Alle tests worden uitgevoerd volgens de normen JIS Z 2801, ISO 22196 en ISO 21702 door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria.
Tafels, balies en kassa’s
Deurgrepen
Verpleeg- en verzorgingshuizen
BELANGRIJK!

Andere ontsmettende folies maken vaak gebruik van zilverionen. Maar die zilverionen gaan verloren als ze hun desinfecterende werk doen. Daardoor verliezen zulke folies aan effectiviteit. Bovendien maakt de aanwezigheid van zilverionen dit soort folies ongeschikt voor contact met voedsel. Die ongewenste risico’s neemt Pickup Protection folie volledig weg. De katalyserende werking van de minerale microsferen in Pickup Protection folie raakt nooit uitgeput. De anti-microbiële eigenschappen van Pickup Protection folie blijven daardoor maar liefst 4 jaar lang stabiel, 24 uur per dag.

VERNIETIGT VIRUSSEN EN BACTERIËN

De anti-microbiële werking van Pickup Protection folie beschermt effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het 229E coronavirus.

VEILIG EN SCHOON

Gebruikelijke reinigingsproducten, zoals zeep, bleekmiddel en ontsmettingsmiddel, tasten de de anti-microbiële werking van Pickup Protection folie niet aan

WERKT ALTIJD EN LANGDURIG

De katalyserende werking van de minerale microsferen in Pickup Protection folie raakt, anders dan die van zilverionen, nooit uitgeput. Pickup Protection folie beschermt 24 uur per dag en de anti-microbiële werking blijft maar liefst 4 jaar lang stabiel en effectief.

NATUURLIJKE WERKING

Pickup Protection zorgt op natuurlijke wijze voor microbiële ontsmetting van oppervlakken. De werking van Pickup Protection folie is huidvriendelijk en ook voedselveilig (in tegenstelling tot alternatieve folies op basis van zilverionen).

BEWEZEN EFFECTIEF

Pickup Protection folie voorkomt verdere verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels. De folie beschermt tegen onder andere griep, buikgriep en salmonella. De anti-microbiële werking van Pickup Protection folie is getest en aangetoond door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria. De folie vernietigt de meeste micro-organismen, waaronder het 229E coronavirus.

EENVOUDIG AAN TE BRENGEN OP ELKE VLAKKE EN LICHTGEBOGEN ONDERGROND.

Bescherm de omgeving door deze dunne, transparante zelfklevende folie aan te brengen op balies en kassa’s in winkels. Op deurgrepen en tafels in kinderopvang, verzorgingsinstellingen en scholen. Denk ook aan schakelaars en trapleuningen in kantoren en verzorgingsinstellingen of schermen en toetsen van geld- en betaalautomaten.

TECHNISCHE DATA

Enkele voorbeelden van virussen en bacteriën die geneutraliseerd zijn door deze technologie.

VIRUSSEN
  • • Coronavirus op de mens 229E (>99.9%)
  • • Influenza virus A / Griep (H1N1) (>99%)
  • • Rotavirus Humain (Gastro-enteritis) (>99%)
  • • Herpes virus type 1 (HSV-1) (>99%)
BACTERIËN
  • • Escherichia coli CIP 53.126 en klinisch isolaat BLSE (>99.999%)
  • • Staphylococcus aureus (MRSA) ATCC (>99.9%)
  • • Salmonella enterica CIP 60.62T (>99.999%)
  • • Pseudomonas aeruginosa CIP 82.118 (>99.99%)